Extra capaciteit nodig in uw team?

Een (te) hoge werkdruk, ziekte, verlof of een andere reden waarom u behoefte heeft aan extra capaciteit op uw afdeling binnen het Sociaal Domein? Dan kan Per-C de uitkomst bieden.

Wij gaan graag de uitdaging aan om voor u een passende tijdelijke medewerker te vinden die werk levert van kwalitatief en kwantitatief hoog niveau. Hierbij besteden wij niet alleen zorg aan de snelheid waarmee wij u bedienen maar ook aan het vinden van de juiste match tussen u als opdrachtgever en onze professional op het gebied van competenties en persoonlijkheid.

Is onze professional bij u aan het werk, dan houden wij graag een vinger aan de pols zodat de samenwerking soepel en prettig verloopt van begin tot eind.

Wij werken vanuit de overtuiging dat mensen die passie hebben voor hun vak, denken in mogelijkheden, werken met respect voor elkaar en specialist zijn in hun vakgebied het meest succesvol zijn. Juist dié medewerkers zoeken wij graag voor uw organisatie.

Waarom Per-C?

Bewezen succesvol

Sinds 12-12-12 hebben wij door meerdere provincies van Nederland tal van succesvolle samenwerkingen gehad en duurzame, warme banden opgebouwd én onderhouden met onze opdrachtgevers en professionals.

Gespecialiseerd personeel, zowel intern als extern

Ons interne personeel beschikt over de benodigde expertise en vaardigheden om de juiste match te maken tussen de opdrachtgevers en professionals in het sociaal domein.
Onze externe professionals zijn specialist in hun vakgebied, staan voor kwaliteit en werken met passie en respect.

Slagvaardig

Snel reageren en handelen, ook daar kunt u bij ons van op aan. Wij stellen niet uit tot morgen wat wij vandaag kunnen doen en zetten een tandje bij wanneer dat nodig is. Dit doen wij zodat u zo snel mogelijk een passende professional tot uw dienst hebt.

Betrouwbaar

Onze communicatie is helder en transparant en u kunt rekenen op flexibele en duidelijke afspraken. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) & Stichting Normering Arbeid (SNA).

U kiest, wij leveren

Detachering: Invulling van uw tijdelijke vacatures

Heeft u behoefte aan extra capaciteit wegens hoge werkdruk of achterstanden? Heeft u korte of langdurige vervanging nodig of behoefte aan specifieke kennis voor een project? Wij nemen het werkgeverschap voor onze rekening en leveren snel en professioneel een passende collega. Wij beschikken over een groot netwerk van zowel loondienstmedewerkers als ZZP-ers.

Werving en Selectie: invulling van uw vaste posities

Bent u op zoek naar de juiste professional ter invulling van uw vaste vacature? Dan stellen wij onze expertise graag beschikbaar om voor u de geschikte professional te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van professionals met verschillende opleidingsniveaus en in verschillende fases van hun carrière.

Detavast: invulling van uw vaste posities

U bent op zoek naar invulling van een vaste positie maar wil graag de tijd kunnen nemen om te ervaren of de nieuwe medewerker in uw team en bij uw organisatie past. Een detavast constructie kan in dit geval de ideale uitkomst voor u zijn. U geeft bij ons aan waar de gewenste professional aan moet voldoen, en wij gaan voor u op zoek naar de geknipte kandidaat!

Wil je meer weten?

Sander Pronk, Directeur bij Per-C

Sander Pronk

Directeur

sander@per-c.nl

06-49757473